5 лесни стъпки, които ще ви помогнат да изберете най-добрия СПА център

читав спа център

Обичате масажите, но просто се притеснявате дали ще изберете подходящ СПА център, в който работят професионалисти?

Наясно сме, че все повече от хората са твърде скептични, че могат да попаднат на „правилното място“ и да намерят специалист, който няма да им причини възпаление. Точно поради тази причина сме ви подготвили 5 лесни стъпки, които трябва да следвате при избора на СПА център, които ще ви помогнат да добиете представа дали той е подходящ за вас и вашите нужди!

Попитайте за различните видове масажи, предлагани от СПА центъра

Въпреки че това може да ви се струва странни и не толкова значимо, всеки добър СПА център трябва да може да ви предложи поне 4-6 различни вида масажа заедно с обяснението с какво те се различават един от друг.

Ако усетите, че има липса на информация за това на техния уебсайт или в менюто им, считайте го като аларма за наличието на евентуални неочаквани неприятности.

Попитайте какъв вид обучение са преминали терапевтите в СПА центъра или какви сертификати имат

Минимумът от 450+ часа практическо СПА обучение е знак за наличието на подходящи професионалисти. Освен това, задаването на допълнителни въпроси относно това какъв е опита на терапевтите, измерен в години, ще ви накара да се чувствате в безопасност и в правилните ръце.

Проверете онлайн отзивите на СПА центъра 

Всички ние живеем в напредването на дигиталния свят и неговото влияние върху реалността. Всички положителни отзиви за един СПА центъра ще говорят за масажите и процедурите предлагани в него. Оценка в социалните медии с обратна връзка за извършените терапии е много полезен и ефикасен начин да проверите дали те отговорият на вашите очаквания за добра спа услуга.

Проверете галерията на уебсайта им за снимки на всички помещения

Добрият СПА център ще се съсредоточи повече върху снимки на своите процедури, продукти и атмосфера, а не само върху красивите лица на терапевтите си.

Важно е да научите повече за техните стандарти за чистота, хигиената и нивото на шум. Това са главните приоритети на всеки добър СПА център, които се старае да предостави на своите клиенти и гости.

Обърнете внимание дали и колко са иновативни

Добрият СПА център ще се актуализира с най-новите тенденции в сферата на спа и уелнес услугите! Те ще подчертаят и ще се съсредоточат върху новите въведения, техните ползи и ефикасност. Проверете уебсайта или страница във Facebook на избрания от вас СПА център или ги попитайте какви нови технологии използват. Ако забележите начинът, по който представят процедурите си или говорят за нови терапии от време на време, то това е  знак, че те са професионалисти, които са отдадени на работата си и са наясно какво и как да направят.

хубав спа

Всички тези 5 стъпки са ключови за изживяване на отпускаща, глезеща и терапевтична сесия в СПА център, на който си струва да се доверите и да премахнете стреса. А сега е време да откриете своя любим СПА център!

За да проверите тези стъпка и да си отговорите на въпросите дали СПА центъра на Орбита СПА хотел е подходящ за вас, то научете повече за нашите СПА и Уелнес процедури още сега.