Дамски боти на ток – решение за повод и без повод

дански боти на ток

Есенните стилни дамски боти са едно от най-необходимите неща в дамския гардероб. В този преходен период, когато горещото лято отстъпва място на първите слани, е важно не само да останете красиви, но и да подсигурите краката си сухи и топли. Качествените дамски боти на ток следва да ви предпазят от влага, вятър и проникване на студен въздух.

Дизайнерите се стремят да представят такива модели, които да подчертаят красотата на краката, да направят визията изтънчена, елегантна и грациозна. И ако всичко е ясно с моделите, изработени от кадифе и тънка естествена кожа, какво да правим с масивните опции, които са толкова популярни за новия сезон? Дизайнерите твърдят, че такива модели правят краката изключително привлекателни поради контраста.

Те са създали много опции, така че всеки стил визия може да се възползва от прекрасните дамски боти на ток. Най-голямото предимство е изключителната практичност на тези боти, подходящи не само през есента, но и през пролетта и зимата.

Друго, което впечатлява, е тяхната универсалност – подходящи са за всеки тип фигура, възраст, професия и сфера на дейност.

Комфортът е на високо ниво, тъй като пищялът е здраво фиксиран. Ето защо, есенните дамски боти на ток са необходима база в есенно-зимния гардероб. Заложете на модели, изработени от интересен материал и ярка цветова палитра.

Боти на ток – избор според сезона

За всеки сезон има определени модели. Есенните дамски боти са изработени най-често от естествена кожа и лак. Тези материали отблъскват водата. Зимните варианти от своя страна ще предпазят краката ви от пронизващ вятър и сняг. Затова и те се изработват с подплата от топъл материал и неширока горна част, за да не попада сняг в тях. Предпочитаният материал е плътна естествена кожа, набук.

Пролетните вариации са по-разнообразни. Във време, когато природата започва да оживява, всяка жена ще иска да се облича в ярки цветове и щампи. В арсенала на дизайнерите за пролетния сезон има модели боти на ток с анималистични и флорални мотиви, украсени с имитации на скъпоценни камъни, дори с необичайни пера и пайети.

Модели и стилове

Сред актуалните модели са тези с връзки, ярки цветове, стабилни токчета или масивна платформа.

За смели дами ботите във военен стил са страхотно допълнение към визията. Но днес тези модели те не са същите, каквито бяха. Милитари ботите, с всичките си характерни черти, изглеждат по-женствени и елегантни от всякога. Допълнете ги с тоалети с интересни ципове, презрамки и бродерии и ще получите специална визия. Може да заложите на боти на ток, изработени в нестандартни цветове. В тенденция са жълтите, оранжеви и коралови нюанси.

Удобно е да носите боти на ток и в ежедневието. Или да изберете платформа –  трябва задължително да е гъвкава, в противен случай кракът ще изтръпне.

Дизайнерите обръщат специално внимание на токчетата. Произвеждат се не само модели с необичайни форми, но и такива, с оригинални декорации. Токът може да се различава по текстура и материал от основата, а петата да е направена от екзотичен, различен цвят (например, черна повърхност и червен ток), с различни декоративни елементи (пайети, мъниста, пера, апликации).

Дебелият ток е може би най-добрият избор за дъждовно и студено време. Така локвите няма да намокрят краката ви. Токът може да бъде кръгъл, правоъгълен или квадратен.